Part of the Midis Group
Sediul Apcom pe hartă

Apcom România - informaţii generale

Informaţii de contact

Apcom România
Denumirea comercială: Integrated Romanian Information Systems (I.R.I.S SA)
Număr de înregistrare la Registrul Comerţului: J40/256/1994
CIF: RO5091662
Sediu: Calea Floreasca 246C (Skytower Building), Et. 10, Sect. 1, Bucuresti - 014476
E-mail: office@apcom.ro

Informaţii pentru parteneri

Apcom Romania - Apple Authorized Distributor deţine drepturi exclusive de distribuţie şi promovare a produselor şi soluţiilor Apple, Inc. în România.
Companiile interesate de stabilirea unui parteneriat în privinţa revânzării produselor Apple sunt rugate să ne contacteze la adresa office@apcom.ro sau să telefoneze la: (021) 222 77 18, 222 77 19.

Achiziţii pentru clienţi finali

Vizitaţi pagina Achiziţionare pentru a afla modalitatea cea mai convenabilă pentru dvs. de a cumpăra dintr-un magazin local sau de pe Internet Mac-ul, iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul dorit.

Achiziţii de volum

Companiile client final interesate de achiziţii în volum la preţuri speciale sunt rugate să ne contacteze prin e-mail: corporate@apcom.ro.

Achiziţii pentru educaţie

Instituţiile şi persoanele activând în domeniul educaţional beneficiază de preţuri speciale şi alte avantaje la achiziţionarea de sisteme Mac, software şi accesorii Apple. Organizaţiile activând în educaţie sunt rugate să ne contacteze la educatie@apcom.ro.

Informarea consumatorilor - Precizari privind regimul DEEE

Precizari privind regimul deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE)

Compania Apcom Romania (INTEGRATED ROMANIAN INFORMATION SYSTEMS SA) este inscrisa la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice, avand numarul de inregistrare RO - 2015 - 07 - EEE - 0159 - IV.

Compania Apcom Romania (INTEGRATED ROMANIAN INFORMATION SYSTEMS SA) este inscrisa la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in Registrul producatorilor de baterii si acumulatori, avand numarul de inregistrare RO - 2011 - 08 - B&A – 0374 .

Informarea consumatorilor – Colectare electronice si baterii

Stiai ca in Romania exista obligatia colectarii separate a deseurilor electronice si ca fiecare dintre noi avem obligatii in acest sens?

Cum le pot colecta separat?
ECOTIC iti poate pune la dispozitie pentru sediul firmei tale recipiente dedicate colectarii separate a electronicelor, trebuie doar sa transmiti un e-mail la logistica@ecotic.ro cu solicitarea ta. De asemenea, daca ai un spatiu de vanzare a echipamentelor electronice de cel putin 400 mp, ai obligatia amplasarii acestora pentru accesul publicului (OUG 5/2015).

Unde?
Sunt 2 variante: pentru echipamentele de mici dimensiuni le poti preda in recipientele specializate (poti afla cel mai apropiat punct de colectare accesand www.ecotic.ro); iar pentru cantitati mari poti transmite o comanda la logistica@ecotic.ro

NU uita cand achizitionezi un echipament nou poti preda furnizorului echivalentul vechi
La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa preia DEEE in sistem "unul la unul", in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat si sa informeze cumparatorul despre aceasta posibilitate inainte de achizitionarea produsului (OUG 5/2015).

De ce?
Echipamentele electrice si bateriile uzate contin substante toxice precum mercur si alte metale grele sau diverse bromuri si chiar si in cantitati mici, polueaza solul, apa si aerul

Prin reciclarea corecta a DEEE sunt recuperate materii prime secundare pe care le vom regasi in produse noi.

Daca reciclam 1 milion de telefoane mobile recuperam 250 kg de argint, 24 kg de aur, 9 kg de paladiu si 9 tone de cupru.

Daca reciclam 10.000 televizoare, recuperam 130 tone sticla, 30 tone de plastic, 25 tone de fier si 10 tone de cupru.

Nu uita!

simbol-pubela

Simbolul pubela taiata indica colectarea separata a respectivului obiect. Acesta nu trebuie aruncat impreuna cu deseurile menajare si trebuie predat catre punctele de colectare specializate.

I.R.I.S. SA - Apcom Romania colaboreaza cu ECOTIC pentru preluarea responsabilitatilor in ceea ce priveste managementul deseurilor electronice.

ECOTIC este prima organizatie a producatorilor si importatorilor de echipamente electrice si electronice (EEE) din Romania, fondata in anul 2006 cu scopul de a aduce mai multa eficienta, unitate si omogenitate in indeplinirea responsabilitatilor de mediu ale acestora.Va invitam sa vizitati site-ul ECOTIC www.ecotic.ro pentru a fi la curent cu ceea ce sa intampla in domeniul colectarii si reciclarii DEEE si pentru a afla cele mai apropiate puncte de colectare DEEE si DBA.

Descărcări

Vizitaţi pagina Descărcări pentru a descărca gratuit pachete de localizare în limba română pentru interfeţele versiunilor mai vechi ale software-urilor Apple (actualele versiuni includ din start compatibilitatea cu limba română).