Despre Apcom România 

Apcom IT Distribution este unicul distribuitor autorizat al produselor Apple în România începând din 1994, iar din anul 1998 face parte din holdingul internațional Midis Group. Colaborăm cu o rețea de parteneri autorizați pentru a aduce pe piața din România inovatoarele produse Apple, precum și accesorii premium pentru acestea.

Scurt istoric

1994

Înființarea I.R.I.S SA

Integrated Romanian Information Systems este o companie privată, care debutează pe piață drept unic distribuitor al produselor Apple Computer, Inc. În plus, comercializează software Adobe Systems și Quark, precum și periferice compatibile Macintosh.

1998

Intrarea în Midis Group

I.R.I.S SA devine parte a holdingului internațional numit MDS Holdings, mai târziu Midis Group. Distribuția hardware și software se realizează prin intermediul unei rețele de parteneri specializați, furnizori importanți ai clienților profesioniști din domenii de creație precum DTP/print & publishing/multimedia/design ș.a.m.d.

2009

Rebrandingul Apcom

Pentru eficientizarea operațiunilor comerciale și logistice, distribuitorii autorizați Apple din Europa Centrală și de Est își reunesc operațiunile într-o structură unitară, cu sediul la Budapesta. Noua gamă de produse Apple adresate consumatorilor favorizează începerea colaborării cu marile lanțuri de retail din țară. 

Acum

Dezvoltare și consolidare

I.R.I.S SA devine Apcom IT Distribution și colaborează cu o vastă rețea de parteneri autorizați, inclusiv Apple Premium Reseller, principalii jucători de retail electo-IT, inclusiv online și parteneri specializați B2B.

Despre Midis Group

Colaborarea dintre Apple și Midis Group a început în urmă cu peste 32 de ani, fiind consolidată în tot acest timp prin construirea unei rețele regionale de distribuție puternică, modernă și adaptată la realitățile locale. Midis Group își desfășoară activitatea cu inovație și integritate de peste 50 de ani, în peste 70 de țări de pe trei continente, prin cele peste 170 de companii afiliate.

3

Continente

Provenind din Orientul Mijlociu, operațiunile grupului se desfășoară acum din Europa și până Africa, cu întindere pe cinci fusuri orare.

+200

Companii afiliate

Acoperă diverse domenii tehnologice, de la distribuție la retail, de la reprezentare locală la integrare de sistem.

+4500

Angajați

Persoanele care dau valoarea grupului sunt recrutate cu exigență, instruite cu grijă și susținute permanent în procesul de dezvoltare profesională

Activitatea de distribuție

Portofoliu

Portofoliu

Apcom distribuie la nivel național produsele Apple, precum și accesorii pentru acestea provenite de la terți producători.

Rețea magazine

Rețea de distribuție

Produsele distribuite de Apcom sunt comercializate exclusiv prin intermediul unei rețele de parteneri autorizați. 

Centre de service

Centre de service

Asistența tehnică pentru produsele Apple, inclusiv reparațiile hardware, este asigurată de centre de service autorizate.

Program de parteneriat

Companiile interesate să devină parteneri Apcom pot opta pentru înscrierea în Distribution Partner Program.

© Copyright 2023 Apcom IT Distribution. Toate drepturile rezervate